PARTNERS

 

 

Dataoperaattori Ukkoverkot on teknologiakumppani, jonka tehtävänä on varmistaa veneen verkkoyhteydet. Varmat datayhteydet ovat kriittinen osa turvallisuusajattelua, joka on selviytymiseni ja tavoitteideni saavuttamisen edellytys.

“Ukkoverkot on vaativien toimijoiden palvelija. Lähdemme Huuselan matkaan varmistamaan hänen turvallisuuttaan. Pidämme huolen myös siitä, että hänen tukiryhmällään ja seuraajillaan maissa on yhteys Huuselaan koko projektin ja kisojen aikana. Huippuvaativat liikkuvat olosuhteet ovat meille mieluinen haaste”, sanoo Ukkoverkkojen toimitusjohtaja Mikko Uusitalo.

Ukkoverkot is a Finnish data operator specialising in mission critical connections when they mean the world. Whether it be industry, critical use, or internet connections in residential areas.

 

HPP Asianajotoimisto on yksi Suomen arvostetuimmista asianajotoimistoista. IMOCA60-veneet ovat joka tasolla vaativia ja niiden valmistelun ja huolenpidon voi antaa vain huippuammattilaisten käsiin. On mahtavaa, että sama tinkimättömyys ohjaa myös kumppaneitani.

”Meille on suuri kunnia saada toimia tämän Suomen purjehdukselle historiallisen hankkeen juridisena neuvonantajana ja sponsorina. Moniulotteiset, vaativat ja tekniset projektit ovat HPP:ssä arkipäivää, mutta Arin hanke on vaativuudessa aivan omaa luokkaansa”, sanoo Pekka Raatikainen, HPP Asianajotoimiston osakas.

HPP Attorneys is specialised in M&A, finance, dispute resolution, tax, technology, media and telecommunications, competition law, maritime and transportation, environment and property law and in real estate transactions.

 

Containerships on 50-vuotias perheomisteinen logistiikkayhtiö, joka toiminnassaan painottaa ympäristöystävällistä, luotettavaa ja nopeaa ovelta-ovelle kuljetuspalvelua. Yhteistyömme on jatkunut jo kohta 20 vuotta. Kallisarvoinen ja erikoiskäsittelyä vaativa kalustoni on tullut aina turvallisesti ja ajallaan perille.

“Merenkulku ja kontit ovat erikoisalaamme. Päätoiminta-alueemme on Itämeri, Pohjanmeri sekä Välimeri. Huusela purjehtii venettään Atlantin yli ja ympäri maailman. Me huolehdimme siitä, että hänen erikoisvarusteltu huoltokonttinsa on aina siellä, missä pitääkin”, sanoo Containershipsin toimitusjohtaja Kari-Pekka Laaksonen.

Containerships is a full-service logistics company providing safe, fast and environmentally friendly door-to-door container transportation in the Baltic Sea, North Sea and the Mediterranean.

 

Seinäjokelainen Notta Systems on vahvojen teknologiainnovaatioiden kehittäjä. Se valmistaa, myy ja markkinoi mm. Mailroom Assistant® postin- ja materiaalin lajittelu- ja seurantajärjestelmiä. Yhtiön vahvoja markkina-alueita ovat Pohjoismaat, Keski- ja Itä-Eurooppa sekä Pohjois-Amerikka. Sekä minun, että Mailroom Assistantin tekeminen ja tavoitteet ovat kehittyneet entisestään. Jaamme edelleen saman rohkeuden ja päättäväisyyden saada asioita seuraavalle tasolle

“Olemme päässeet hyvälle kasvu-uralle ja asiakkaamme ovat sekä kotimaisia, että kansainvälisiä.  Kumppanuudella haemme myynnille tukea eri sidosryhmissämme; nykyisissä sekä uusissa asiakkaissa ja Arin tarina vetoaa myös omaan henkilöstöömme”, sanoo Janne Eteläaho, Notta Systemsin toimitusjohtaja.

Finnish hi-tech company Notta Systems is a developer of strong technological innovations and the company behind the famous Mailroom Assistant® mail and material sorting and tracking systems. The company’s strong market areas include the Nordics, Europe and North America.

TECHNICAL & OTHER PARTNERS

Click the logo to learn more.