HUUSELA TAAS ATLANTILLE – FINNAIR PÄÄKUMPPANIKSI YKSINPURJEHDUSKILPAILUUN NEW YORKISTA

Yksinpurjehtija ja lentokapteeni Ari Huusela valmistautuu jälleen yksinpurjehduskilpailuun Atlantin yli. 29.5.2016

starttaavaan Transat New York – Vendée yksinpurjehduskilpailun yhdeksi pääkumppaniksi lähtee Finnair.

Transat New York – Vendée -kilpailu on uusi suuren maailman purjehdustapahtuma, jossa kilpaillaan Imoca60-luokan veneillä.

Kilpailusatama on Manhattanin sydämessä, Battery Parkin ja One World Trade Centerin vieressä sijaitsevassa North Cove Marinassa. Kilpailu starttaa Downtown Manhattanin edustalta ja maaliin Ranskan Sables d’Olonnéen tullaan 1-2 viikon kuluttua lähdöstä.

“Pääsy yksinpurjehduksen kuninkuusluokkaan eli kisaamaan 18-metrisillä Imoca60-veneillä on ollut unelmani aina. Nyt siihen tarjoutui

ehkä vähän yllättävänkin nopeasti mahdollisuus, kun lanseerattiin uusi kilpailu ja sain vuokrattua sopivan veneen.

Kisareitin pituus on noin 3.100 merimailia eli 5.600 kilometriä. Nopeimmat kilpakumppanit taittavat sen viikossa, mutta oma tavoitteeni on päästä lähtölinjalle ja purjehtia vene turvallisesti maaliin”, kertoo Ari Huusela.

”Näemme Arin yksinpurjehduskilpailun ainutlaatuisena tapana näkyä kansainvälisesti ja tukea brändiämme erilaisella ja raikkaalla tavalla,” kertoo Susanne Nyman, Head of Marketing Communications Finnairilta.

 

”Lentäminen ja purjehtiminen vaativat samankaltaista valmistautumista, tarkkuutta ja turvallisuuteen keskittymistä, mitä arvostamme Finnairilla. Toivotamme Arille suotuisia tuulia ja menestystä kilpailussa”, Susanne jatkaa.

Lisätiedot:

Finnair Oyj: Head of Marketing Communications Susanne Nyman, susanne.nyman (at) finnair.com

Imoca60: https://www.imoca.org/en

You must be logged in to post a comment.