NOTTA SYSTEMS TÄHTÄÄ KANSAINVÄLISEEN MENESTYKSEEN YHDESSÄ HUUSELAN KANSSA

Yksinpurjehtija ja lentokapteeni Ari Huusela saa seuraavalle Atlantin yli yksinpurjehdukselleen mukaan suomalaisen teknologia-alan kasvuyrityksen, Notta Systemsin. 

Manhattanin sydämestä 29.5.2016 starttaava Transat New York – Vendée on uusi maailmanluokan yksinpurjehduskilpailu. Kansainvälistä kasvua Huuselan matkassa on lähdössä hakemaan vahvoja teknologiainnovaatioita markkinoiva suomalaisyritys Notta Systems.

“Olen todella innoissani tästä yhteismarkkinointimahdollisuudesta. On mahtavaa edustaa suomalaista teknologiaosaamista ja edistää sen tunnettuutta maailmalla. Näillä yrittäjillä on visio ja unelmia, kuten minullakin. Vaatii rohkeutta ja päättäväisyyttä kasvaa maailmanluokan toimijaksi”, kuvailee Ari Huusela.

Seinäjokelainen Notta Systems kehittää, valmistaa, myy ja markkinoi mm. Mailroom Assistant® postin- ja materiaalin lajittelu- ja seurantajärjestelmiä. Yhtiön vahvoja markkina-alueita ovat Pohjoismaat, Keski- ja Itä-Eurooppa sekä Pohjois-Amerikka.

“Kasvunäkymämme ovat erittäin hyvät ja siksi tämä markkinointiyhteistyö on meille luonteva mahdollisuus korottaa profiiliamme sekä saada asiakkaidemme ja sidosryhmiemme huomiota. Sopimus tuo meille sekä kotimaista että kansainvälistä tunnettuutta”, sanoo Janne Eteläaho, Notta Systemsin toimitusjohtaja.

Transat New York – Vendée -kilpailu purjehditaan yksinpurjehduksen kuninkuusluokassa, Imoca60-veneillä. Kisareitin pituus on noin 3.100 merimailia eli 5.600 kilometriä ja Ranskan Sables d’Olonnéen tullaan 1-2 viikon kuluttua lähdöstä. Ari Huuselan pääyhteistyökumppani on Finnair.

Lisätiedot:

Notta Systems Oy: Janne Eteläaho, janne.etelaaho(at)notta.fi http://www.notta.fi

Kilpailu: http://www.imocaoceanmasters.com/events/the-transat