NESTE LAAJENTAA YHTEISTYÖTÄ JA LÄHTEE MUKAAN MYÖS HUUSELAN NELJÄNTEEN ATLANTIN YLITYS -KILPAILUUN

Neste laajentaa kumppanuutta yksinpurjehtija Ari Huuselan kanssa ja lähtee mukaan Huuselan seuraavaan Atlantin ylitys -yksinpurjehduskilpailuun, jonka reitti kulkee New Yorkista Ranskaan, Sables d’Olonneen. Transat New York – Vendée -kilpailu starttaa 29.5.2016. Se on lentokapteeni ja yksinpurjehtija Ari Huuselan neljäs Atlantin ylitys.

“Tilaisuus osallistua tähän uuteen maailmanluokan kilpailuun tuli minulle lyhyellä varoitusajalla. Kun sain myös mahdollisuuden hyvän Imoca60-veneen vuokraamiseen, en epäröinyt hetkeäkään. Nesteen yhteistyön myötä saan jo toistamiseen Nesteen polttoaineet turvakseni Atlantille. Yhteistyömme Route du Rhumissa ja Imoca60-harjoittelun mahdollistaminen viime kesänä on ollut monella tapaa kannustavaa ja siksikin Nesteen mukaan lähdöllä on minulle erityinen merkitys”, kertoo Ari Huusela.

“Jo aiemmin ilmoitimme jatkavamme yhteistyötä ja laajentaminen tähän Arin uuteen projektiin oli luonnollista, sillä tämä antaa meille mahdollisuuden kertoa tarinaamme ja tarjota upeita elämyksiä myös sidosryhmillemme USA:n markkinoilla. Toivomme Arille suotuisia tuulia eteenpäin tässä uudessa haasteessa”, toteaa Nesteen markkinointijohtaja Sirpa Tuomi.

(c)_jari_salo_20150606_21649 (WEB)

Kuva: Jari Salo

Transat New York – Vendée -kilpailu purjehditaan yksinpurjehduksen kuninkuusluokassa, 18-metrisillä Imoca60-veneillä. Kisareitin pituus on noin 3 100 merimailia eli 5 600 kilometriä ja maaliin tullaan 1-2 viikon kuluttua lähdöstä. Ari Huuselan pääyhteistyökumppani on Finnair.

Lisätietoja antaa:

Sirpa Tuomi, markkinointijohtaja, Neste Oyj