KIITOS ALEX – THANK YOU

Uskomaton purjehdussetti takana! Ensin Puolan Sopotiin, mistä vähän reilussa vuorokaudessa eli 30 tunnissa siirtopurjehdus Imoca60-fleetin makeimmalla veneellä, Hugo Bossilla, Helsinkiin. Sen jälkeen kolme päivää kumppanipurjehduksia ja PR:ää.

Alex Thomson at HSK sailing club.

Alex Thomson on yksinpurjehtijoista se ei-ranskalainen, jolla on mahdollisuus voittaa Vendée Globe. Kolmanneksi hän on jo tullut kerran ja viime talven huipputiukassa kisassa hän taisteli toisena maaliin. 

Helsigissä vieraillut Hugo Boss -vene on Thomsonin kuudes Imoca60. Se on ollut valtavan suorituskykyinen sekä veneenä, että PR-koneena. 

Filming for YLE.

Reilu vuosi sitten tein kumppanityötä New Yorkissa ilman venettä, jolla startata New York – Vendée -kilpailuun. Alex sanoi silloin haluavansa tulla Helsinkiin ja auttaa minut uuteen vauhtiin. Pidän itseäni valtavan onnekkaana, saadessani tällaista maailmanluokan tukea. Konkreettisten tulosten ja kumppanipäänavausten lisäksi sain keskusteluistamme irti valtavasti. Vendée Globe 2020 -tavoitteeni otti suuren harppauksen eteenpäin.

YLE Urheiluruutu 25.6. (kts. ajasta 16:15)

Helsingin Sanomat 26.6.

Briefly in English

Thank you Alex for the huge effort you made in Helsinki.

In my Finnish text above I say that Alex Thomson is the non French to win the Vendee Globe and he and his team have managed to deliver exceptional value for the sponsors. 

I have been very privileged with the co-operation here this week. The focus is now set.

Read more about Alex Thomson delivering value for the sponsors

Pictures of the Helsinki visit by Jari Salo

Alex Thomson and Valtteri Bottas at the Hugo Boss store in Helsinki, June 27th.

Featured image: Jari Salo