COLORO VÄRJÄSI VENEMESSUOSASTON

Ari Huusela Ocean Racingin upean messuosaston Vene Båt 2019- messuille on toteuttanut Coloro. Coloro CLR Oy on vuonna 2017 perustettu graafisen alan ketterä kasvuyritys. ”Coloro keskittyy fyysisten pintojen värjäämiseen ja asiakkaittensa operaatioiden vaikuttavuuden maksimointiin poikkeuksellisella intohimolla”, yrityksen nettisivuilla kerrotaan.

Yrityksen perustajaosakas Roope Ropponen kertoo, että he halusivat lähteä mukaan Arin projektiin muun muassa siksi, että venemessuilla on mahdollisuus näkyä myös muille yrityksille ja messujen kävijöille.

”Värjäämme lähes kaikkia pintoja tavoilla, joita moni ei tiedosta mahdollisiksi”, Ropponen sanoo.

Suurin innostus lähteä mukaan oli kuitenkin auttaa Aria tavalla, joka on heille arkipäiväistä ja kustannustehokasta: messuosastoja tehdään ympäri vuoden, koko ajan.

”Ajattelimme, että Ari voi keskittyä messujen sisältöön, kun me hoidamme puitteet kuntoon”, Ropponen kertoo.

Coloro kertoo olevansa monella tapaa vastuullinen yritys: työn mielekkyys näkyy kaikessa tekemisessä ja yritys tulee osallistumaan Great Places to Work-kilpailuun. Yritys edistää myös tekemisellään tasa-arvoa ja on kokonaisuudessaan suomalaisten yrittäjien omistama. Kaikessa toiminnassa suositaan ympäristölle edullisia vaihtoehtoja ja myös käytettyjen tuotteiden kierrättämiseksi on rakenteilla oma prosessinsa.

”Purjehdus on myös lajina ympäristöystävällinen ja pyrkimys kestävän kehityksen edistämiseen erilaisilla ratkaisuilla sopii luonnollisesti meidän vastuullisuusajatteluumme”, Ropponen valottaa.

pastedGraphic.pngYrityksen palveluihin ja tuotteisiin kuuluvat mm. suuret kuvat ja tulosteet kuten banderollit, verhot, tapetit ja muut suurkuvat. Yrityksellä on Suomen suurin suurkuvayksikkö Helsingin ja Vantaan rajalla. Tuoteperheeseen kuuluu myös ns. perinteisempiä painotuotteita kuten käyntikortteja, flyereita, esitteitä jne.  Luonnollisesti Colorolta saa myös auto-ja urheiluvälineteippauksia sekä ikkuna-ja oviteippauksia. Autoja on teipattu jo lähes tuhat ja muitakin välineitä satamäärin.

Käy Coloron sivuilla

Teksti: Annina Laaksonen