100% KOTIMAINEN 

Eturintamassa latua raivaten, Suomesta, suomalaisin voimin. Kuulostaa Ari Huuselalta, mutta nyt kirjoitetaan Climeconista – yrityksestä, joka on älykkäisiin ilmanvaihtoratkaisuihin keskittyvä 100% kotimainen yritys. Climecon ja Huusela ovat tehneet yhteistyötä jo monesti aiemminkin ja matka jatkuu.

Ilmanvaihdolla on väliä. Terveellinen ja turvallinen sisäilma ei useinkaan ole automaattinen asia. Sen mahdollistavat kodeissa, kouluissa ja työpaikalla tiloihin käyttötarkoituksen perusteella erikoissuunnitellut ilmanvaihdon päätelaitteet, rakennuksia suojaavat ulkosäleiköt sekä ammattikeittiöiden työskentelyoloja ja paloturvallisuutta parantavat ilmanvaihtoratkaisut. Climeconin ratkaisuilla mahdollistetaan viihtyisämpi sisäilmasto miljoonille ihmisille, vaativiinkin tiloihin.

Vähän uutta ilmaa peliin.

 


”Laatu koostuu meillä useista tekijöistä. Se merkitsee tyylikkyyttä, helppokäyttöisyyttä, muuntojoustavuutta, energiatehokkuutta sekä erinomaisia ilma- ja ääniteknisiä ominaisuuksia. Uudistuminen ja jatkuva tuotekehitys on meidän juttumme”, sanoo Climeconin toimitusjohtaja Tommi Uksila

Climecon on kansainvälistyvä kasvuyritys, mutta samalla erityisen ylpeä juuristaan ja suomalaisuudestaan. ”Työllistäminen kotimaassa, suomalaisen työn tukeminen ja uusien työpaikkojen luominen ovat meille kunnia-asia. Samalla lailla koemme tärkeäksi olla mahdollistamassa suomalaisen IMOCA-kipparin äärimmäisen haastavaa matkaa maailman seuratuimpaan ja kovimpaan yksinpurjehduskisaan Vendée Globeen”, kertoo Uksila. 

At Climecon we have this thing called pirun hyvä meininki.

Helsingistä palvellaan kiinteistönomistajia, suunnittelijoita, rakennuttajia sekä teollisuutta mukaanlukien risteilijäteollisuus, ja tuotanto tapahtuu Kausalassa ja Pihtiputaalla. ”Olemme aina uskoneet, että hyvä tekemisen meininki ja porukkamme jatkuva oppiminen kantavat ja niin ne ovat kantaneet”, sanoo Uksila ja summaa: ”Ei se Huuselakaan pärjäisi, jollei asenne ja taidot olisi kunnossa ja päämäärä selvä.”

Tule mukaan tekemään sisäilmastonmuutosta >> 

 

IN ENGLISH

Over the years, Ari’s partner Climecon’s solutions have ensured clean indoor air for millions of people to breathe at their homes as well as in schools and workplaces. Read more about Climecon in English here >>