SUPPORT YOUR LOCAL

On mielenkiintoista seurata, mitä urheilukisoja ja -tapahtumia tänä vuonna pystytään järjestämään. Vendée Globen osalta mennään toistaiseksi alkuperäisellä aikataululla. Starttipäivä on yhä sunnuntai 8.11.

Vendée Globella on tässä poikkeuksellisessa, koronan muokkaamassa tilanteessa muutama ylilyöntiasema muihin urheilutapahtumiin verrattuna. Yksi niistä on seurattavuus. Yleisö osallistuu kisaan maailman ympäri digitaalisesti kotisohviltaan, tai mistä vain. Kisa ei myöskään ole ohi hetkessä, joten seurantaan voi valita juuri itselleen sopivan hetken tai päivän. Koko ajan tapahtuu ja seikkailu etenee kuin tositv-sarjassa.

Video: Mietteitä Vendée Globesta

Olen jälleen kerran käynyt läpi tavoitteeni. Meistä moni on. 

Koronan projektin päälle heittämä varjo tuntui niin suurelta ja haastavalta, että olisi ollut helpointa antaa periksi. Kaikki ehkä ymmärtäisivät. Oikeasti en edes halunnut harkita sitä vaihteohtoa, vaan päätin entistä kovemmin, että Suomi saadaan seuraavaan Vendée Globeen – sillä kuuluisalla sisulla. Me kaikki olemme sen ansainneet. Me kaikki selviämme tästä.

Olen pystynyt edistämään asioita, mutta joutunut myös hakemaan vaihtoehtoisia tapoja päästä eteenpäin. Enkä varmasti ole poikkeus. Moni suomalainen yritys, yrittäjä ja yksityishenkilö ottanut käyttöön suunnitelmat B, C ja D – jos vaan on voinut. Yht’äkkiä, katsomme rajojemme sisään ja olemme kaikki samassa veneessä.

Voimaa saa yhteishengestä. Sellaisesta, joissa konkretisoituu suomalainen sisu. Sen tämä projekti pystyy suomalaisille tarjoamaan.

Olenkin päättänyt brändätä Ariel2:sta osan “Samassa veneessä” -teeman alle. Kaikki nyt mukaan lähtevät yritykset sekä jo kyydissä olevat, pääsevät profiloitumaan tähän teemaan. Kaikki tuki- ja kumppanuuseurot menevät jatkossakin suoraan Ariel2:n vaativaan varusteluun, mutta aion teettää niistä Suomessa niin paljon, kuin mahdollista. Laittaa hyvän kiertämään paikallisesti.

©Jari Salo

SISU ON SUOMEN 

Lisää kumppanuusmahdollisuuksista >>