UIVA & HELSINKI TALLINNA RACE

Nyt on tapahtumarikas loppuviikko edessä! Torstaina alkaa Helsingin Lauttasaaressa Uiva Venenäyttely ja perjantai-iltapäivänä starttaa pitkien perinteiden Helsinki Tallinna Race.

Puheenvuorot Uivassa

Torstai: 16:30-17:00
Perjantai: 13:30-14:00
Lauantai: 14:30-15:00
Sunnuntai: 13:30-14:00

Tulkaahan joukolla paikalle, mutta muistetaan (mielummin yli-isot) turvavälit, eikä kätellä tai halailla.

Imoca Stark ei ole auki yleisölle, mutta sitä pääsee ihmettelemään hyvin lähietäisyydeltä laiturilta käsin ja tiimi vastailee kysymyksiin.

Helsinki Tallinna Race

Lähdemme mukaan HTR:ään ja poistuu siksi Uivasta perjantaina melko pian puheenvuoroni jälkeen. Takaisin palataan aamuyöstä. Miehistöön lähtee mukaan erityisvahva porukka starkilaisia.

Turvallisuuden läpikäymiseen käytetty aika ei koskaan ole turha. Kun kaikki tietävät missä turvallisuusvälineet sijaitsevat, miten niitä käytetään ja millä tavalla saa tarvittaessa yhteyden meripelastukseen, pystyy kilpailemiseen keskittymään täysillä. 

Ja yksi asia vielä. Nimittäin ”eat first”. Riittävät ja kunnolliset eväät antavat energiaa puristaa vielä se viimeinenkin maili. Kisanälkä on hyvä asia, mutta voimattomuus manöövereissä sen sijaan on vain turha riski. Sitä paitsi kaikilla pitää olla hauskaa.

Otteet on julkaistu HTR-kisainfossa, Huuselan tervehdyksessä purjehtijoille

Kuva: Jari Salo