RUOKA REITILLÄ PITÄÄ

Mitä ruokaa otan kisaan mukaan ja kuinka paljon? Sitä usein kysytään. Tärkein asia on varmistaa, että energia ei lopu kesken. Mielelläni myös syön terveellisesti.

Imoca Starkiin on pakattu yhteensä noin 150 kiloa pakastekuivattua muonaa, snäkkejä ja erilaisia muita välipaloja.

Blåbandin pakastekuivattu muona on pääravinto. Ainoana kokkausvälineenä on jetboilin pieni retkikeitin, jolla apystyn keittämään seitsemän desilitraa vettä kerrallaan. Vesi kaadetaan pakastekuivattuun muonapussiin ja annetaan muhia pari minuuttia. Sitten syödään.

Mukana on myös hienoja suomalaisinnovaatioita, kuten Ambroniten juotava ateria. Se on täysi luonnontuote. Superfoodia pähkinöistä ja marjoista. Jauheeseen lisätään vain vesi ja se on kahdessa minuutissa valmis, jopa syöty. Yhdessä annoksessa on vajaat 500 kilokaloria.

Snäkeiksi olen valinnut Puhdistamon välipalapatukoita. Ne ovat raakasuklaata ja terveellisempiä, kuin perussuklaapatukat. Myös mukana olevat vitamiinit ovat Puhdistamon tuotteita.