KIRJA ILMESTYY

Nyt se on tulossa. Kirja ilmestyy ensi viikolla, 27.10.

“Tahdolla maailman ympäri” on hyvin henkilökohtainen kasvutarina. Se kertoo, mitä vaati päästä oman lajin maailman huipulle, lähtölinjalle ja maaliin Vendée Globessa – yksinpurjehduksen kuninkuusluokassa ja sen ikonisimmassa kisassa. Kirja avaa myös maailmanympäripurjehdukseni rankimmat ja rakkaimmat mailit.

Kirjan on kirjoittanut Reijo Ruokanen, Tekniikan Maailma- ja Vene -lehtien päätoimittaja ja pitkän linjan journalisti. Olemme istuneet satoja tunteja tämän projektin äärellä. Levin kotatulilla ja Helsingin hektisyydessä.

Helsingin kirjamessujen Vallisaari-lavalla olemme Reijon kanssa 29.10. klo 12:30-13:00, minkä jälkeen meidät löytää Otavan osastolta. Omistuskirjoituksia saatavilla silloin siis!

Kirjan saa hankittua messujen lisäksi Super Happy Sailor – verkkokaupasta ja kirjakaupoista tietysti myös.

.

Kannen kuva: Otava