TAHDOLLA MAAILMAN YMPÄRI

Hyvältä tuntuu. Kirja on ulkona.

Paljon piti uskoa tulevaan ja siihen onnistumiseen. Että pääsee lähtemään ja pääsee myös perille. Paljon oli onneksi ihmisiä, jotka uskoivat siihen mun kanssa ja olivat auttamassa. Yhteistyökumppaneita ja kavereita jotka ovat olleet vuosia jeesaamassa. Ilman kaikkia heitä ei olisi ollut mahdollisuuksia lähellekään lähtölinjaa. Kiitos siitä.

“Jokaisessa ihmisessä on ainakin yksi tarina, joka ansaitsee tulla kuulluksi. Arissa on ainakin kaksi tarinaa. Sellaista, jotka ansaitsee tulla kuulluksi ja ansaitsee ehdottomasti päästä tuohon kirjaan. Toinen niistä on Arin hyvin poikkeuksellinen tapa päätyä nykyiseen leipätyöhönsä. Toinen on sitten tämä Arin polku purjehtijana”, sanoi kirjan kirjoittaja Reijo Ruokanen julkistustilaisuudessa 27.10.

Kölin tarina on yksi kisan huimista tarinoista. Kuvassa köliteräksestä Arille jyrsitty IMOCA Stark ja tarkka 3D-tuloste kölievästä.
Vasemmalta: Aker Arcticin Ville Valtonen ja Häkkisen Konepajan Antti Häkkinen, Seppo Saviranta sekä Aki Tittonen.

.

Kirjan nimmarilla tai vaikkapa ikonisen pallonkertopipon voi hankkia itselleen täältä >>