TÄMÄ ON SUOMALAISILLE

Suomalaiset, jotka tekevät kiinnostavia asioita ulkomailla tai menestyvät suurissa kansainvälisissä kilpailuissa, ovat saavat suomalaisen kohderyhmän seuraamaan – enemmän!!

Siksi on väärä tulkinta sanoa, että tätä projektia kannattaa tukea vain, jos oma kohderyhmä on kansainvälisempi.

Arin ydinfanijoukko koostuu monenlaisista suomalaisista. Heistä reilut 60% on miehiä. 30-60 -vuotiaita on eniten. Someseuraajat asuvat suurelta osin rannikkoseuduilla. Arin aktiivisiin somekanaviin on sitoutunut tykkääjämääriä suurempi joukko.

Kumppanuuksien vastikkeet on mitoitettu vastaamaan markkinoinnin kohdentamista suomalaisille. Ne yritykset, jotka hyötyvät myös Huuselan mahdollistamasta valtavasta globaalista media-arvosta, saavat sen osuuden kaupanpäälle.

Imoca-luokkaliitto on sitoutunut moneen luonnon ja teknologiat yhdistävään vastuullisuusteemaan. 

Lisää uskottavuuttasi ja vahvista viestiäsi myös vastuullisuuden alueella! Niin tekevät menestyksekkäästi myös Arin kilpakumppaneden yrityskumppanit.

Klikkaa videoon >>

Sovit tapaaminen tai soita >>

Lue Vendée Globesta vaikuttaja-alustana >>

 

Teaser >>

 

Nämä huippuyritykset ovat jo mukana >>

Mediassa sanottua:

“Huusela ei ole Thomson, mutta suomalaiselle ainutlaatuista temppua hän on tekemässä. Isojen suomalaisyritysten markkinat eivät ole Suomessa vaan siellä, missä yksinpurjehdus on megalokan juttu – ja siis myös kaiken siihen sijoitetun rahan arvoinen.” (Vene-lehden pääkirjoitus 4/2019)

” Mieleenpainuvaa on ollut myös Ari Huuselan erittäin aktiivinen toiminta some-kanavissa. Nykytekniikka on mahdollistanut sen, että kuka tahansa seyraaja pääsee ainutlaatuisen lähelle itse toimintaa.” (ProSail 2/19)

”Näkyvyys keskellä suurta yleisöä kiinnostavaa draamaa on arvokas asia.” (Vene-lehden pääkirjoitus 4/2019)

Lentokapteeni ja valtameripurjehtija. Olisi helppoa ajatella, että 55-vuotias Huusela on syntynyt kultalusikka suussa tai että hän rahoittaisi rakasta harrastustaan perintömetsää kaatamalla. Huusela ei ole paljon huudellut taustoistaan, mutta hän on yksinhuoltajan poika Pohjois-Helsingistä. Nuorena hän halusi tennisammattilaiseksi ja nousikin teini-ikäisenä Suomessa kansalliseen kärkijoukkoon. Huusela kaivoi itse rahat tenniksenpeluuseen. Hän muun muassa jakoi lehtiä alle kaksitoistavuotiaana. ”Siinä yhdistyi hupi ja hyöty, kun juoksi portaita ylös ja alas.” (Helsingin Sanomat 9.3.2019)

”Valtamerien yksinpurjehduskisat ovat Suomessa pieni asia, mutta Euroopassa ja USA:ssa ne saavat aivan valtvan huomion. Ranskassa yksinpurjehtijoita on lähtöpaikalla saattamassa astoja tuhansia ihmisiä. Media seuraa herkeämättä kisoja, yllättäviä käänteitä, onnistumisia ja epäonnistumisia. Sankaripurjehtijoiden ympärille syntyy tarinoita, jotka myyvät.” (Vene-lehden pääkirjoitus 4/2019)

Budjetin merkittäviä kulueriä ovat muun muassa vakuutukset ja kilpailujen osallistumismaksut. Pelkästään loppukilpailun osalta vakuutusmaksu on noin sata tuhatta euroa. (Kauppalehti 31.10.2017)

Mitä sitten on tarjolla ja kenelle logon laittaminen purjeisiin ja veneeseen voisi kannattaa? Tarjolla on näkyvyyttä lajissa, joka on maailmalla todella iso. Esimerkiksi marraskuussa starttaavaan yksinpurjehduskisa Route du Rhumiin odotetaan paikalle yli kahta miljoonaa vierailijaa. (Markkinointi&Mainonta 17.8.2018)

Ranskalaistoimittaja alkaa haastatella Huuselaa. Onko Suomessa paljon purjeveneitä? Mikä Vendée Globessa kiinnostaa? Huusela kertoo toimittajalle luvanneensa perheelleen tulla takaisin turvallisesti. Ranskalainen tuskin ymmärtää kuinka huonosti tunnettu Vendée Globe on Suomessa. Eivätkä suomalaiset tunne kisan mittasuhteita Ranskassa: lähdössä ja maalintulossa 2016–2017 oli paikalla 2,2 miljoonaa ihmistä. Taantuma pudotti kisan osallistujamäärän vain 18 veneeseen vuonna 2012. Purjehduksen suosio kuitenkin kasvaa. Seuraavaan kisaan on lähdössä maksimimäärä eli 30 venettä. (Talouselämä 29.4.2018)