PARTNERS

Olen todella innoissani siitä, että Stark näkee tekemiseni vahvana ja arvokkaana. Saan heidät pääyhteistyökumppanina vahvistamaan tätä urani päätavoitetta, johon olen pitkään valmistautunut ja tähdännyt. Se antaa aimo annoksen virtaa ja potkua.

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Päällimmäisenä meillä on halu auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 26 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta  www.stark-suomi.fi. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä  STARK Groupia. 

Olemme valinneet sponsorointikohteemme tavallisesti joukkuelajien puolelta, mutta Huuselan projekti oli yksinkertaisesti niin mielenkiintoinen, että halusimme ehdottomasti mukaan. Jo ensimmäisistä keskusteluista lähtien on ollut selvää, kuinka määrätietoisesti Huusela tekee töitä unelmansa eteen – hän kirjaimellisesti rakentaa itseään vahvemmaksi, Starkin kaupallinen johtaja Jarmo Salmi sanoo. 

Read more about Stark in English >

 

 HPP Asianajotoimisto on yksi Suomen arvostetuimmista asianajotoimistoista. IMOCA60-veneet ovat joka tasolla vaativia ja niiden valmistelun ja huolenpidon voi antaa vain huippuammattilaisten käsiin. On mahtavaa, että sama tinkimättömyys ohjaa myös kumppaneitani.

”Meille on suuri kunnia saada toimia tämän Suomen purjehdukselle historiallisen hankkeen juridisena neuvonantajana ja sponsorina. Moniulotteiset, vaativat ja tekniset projektit ovat HPP:ssä arkipäivää, mutta Arin hanke on vaativuudessa aivan omaa luokkaansa”, sanoo Pekka Raatikainen, HPP Asianajotoimiston osakas.

HPP Attorneys is specialised in M&A, finance, dispute resolution, tax, technology, media and telecommunications, competition law, maritime and transportation, environment and property law and in real estate transactions.

Tiimityö ratkaisee pelin

Containerships on 50-vuotias perheomisteinen logistiikkayhtiö, joka toiminnassaan painottaa ympäristöystävällistä, luotettavaa ja nopeaa ovelta-ovelle kuljetuspalvelua. Yhteistyömme on jatkunut jo kohta 20 vuotta. Kallisarvoinen ja erikoiskäsittelyä vaativa kalustoni on tullut aina turvallisesti ja ajallaan perille.

“Merenkulku ja kontit ovat erikoisalaamme. Päätoiminta-alueemme on Itämeri, Pohjanmeri sekä Välimeri. Huusela purjehtii venettään Atlantin yli ja ympäri maailman. Me huolehdimme siitä, että hänen erikoisvarusteltu huoltokonttinsa on aina siellä, missä pitääkin”, sanoo Containershipsin toimitusjohtaja Kari-Pekka Laaksonen.

Containerships is a full-service logistics company providing safe, fast and environmentally friendly door-to-door container transportation in the Baltic Sea, North Sea and the Mediterranean.

Tulevaisuus on hiilineutraali


Helly Hansen on profiloitunut ammattilaistason purjehtijoiden luottovaatettajana. Kilpapurjehtijoiden hyvin korkeat kriteerit täyttävien vaatteiden innovatiiviset ja funktionaaliset tekniset ratkaisut ovat keskeinen osa koko suoritusta. Kumppanuus on projektini kannalta tärkeä ja näkyvä asia. Toimivat ja kestävät varusteet ovat olennainen vaatimus rajuissa oloissa. Vaatetuksen on pystyttävä pitämään purjehtija toimintakykyisenä, kuivana ja lämpimänä.

“On hienoa päästä yhteistyöhön Ari Huuselan kanssa. Helly Hansen valikoi yhteistyökumppaneiksi vahvoja ammattilaisia, jotka ovat jatkuvasti testaamassa omia äärirajoja vaihtuvissa sääolosuhteissa. Ari on hyvä esimerkki juuri tällaisesta kumppanista”, kertoo Helly Hansenin Suomen ja Baltian myyntijohtaja Kai Kantanen.

Helly Hansen yhteistyökumppaniksi

Olen erittäin iloinen Climeconin päätöksestä lähteä mukaan suuren kilpailun aattona. Olemme tehneet jonkin verran yhteistyötä jo aikaisemminkin, joten tiedän, että Climeconin aikaansaavan ja osaavan porukan kanssa on hienoa jatkaa matkaa.

”Climeconin hengen ytimessä on kunnianhimo, pirun hyvä asenne ja tekemisen meininki. Olemme reippaassa kasvuvauhdissa oleva ketterä yritys, joka kansainvälistyy kovaa vauhtia. Suomalaisuudesta ei kuitenkaan tingitä. Tarjoamme fiksuja ja laadukkaita sisäilmaratkaisuja asumiseen ja elämiseen. Menemme rohkeasti ja voitonnälkäisinä eteenpäin. Uusien teknologioiden hyödyntäminen on kehityksemme suola. Meille tärkeät teemat toistuvat myös kilpapurjehduksessa. Siksi me lähdemme mukaan tällekin matkalle”, sanoo Climecon Oy:n toimitusjohtaja Tommi Uksila.

 

    is an enterprise service provider that offers the future of wireless connectivity. We are the one stop shop with industry leading partners. We provide everything from designing, building to operating dedicated wireless networks for our industrial customers.  Click to read more >

 

Seapoint asemat ovat toimineet veneilijöiden palveluksessa vuodesta 2014 lähtien. Seapoint-veneasemaverkosto Itämerellä käsittää tällä hetkellä 20 palvelupistettä ja tavoitteena on kasvattaa ketjua Suomen rannikkoalueiden lisäksi myös suurimmille järville. Seapoint Savonlinna Saimaalla on jo auki. 

Seapoint on tekemässä Suomen veneilystä vähäpäästöisempää. Seapoint Korpoström on Suomen ensimmäinen uusituvaa dieseliä myyvä veneasema. Yhtiölle oli tärkeää tehdä avaus juuri siellä, Saaristomeren kansallispuiston läheisyydessä, mutta tavoitteena on tarjota uusiutuvaa dieseliä useilla Seapoint asemilla.

 

Targat ovat kuuluisia avomeriveneitä, joissa yhdistyy toimivalla tavalla käytäntö ja huippulaatu. Minulla ei ole varaa kompromisseihin. Sama homma eli oikeanlainen tinkimättömyys, ohjaa myös Targaa.

Suomalaisuus on aina ollut vahva osa Targan brändiä. Haluamme kannustaa suomalaista sisu-projektia, joka vie Suomea, suomalaisuutta ja suomalaisia brändejä maailmalle. Targoja löytyy maailman kaikilta valtameriltä. Sieltä, missä IMOCAtkin liikkuvat. Ranskalainen jälleenmyyjä SNIP Yachting on jo pitkään ollut aktiivinen isoissa purjehduskilpailuissa, kuten Transat Jacques Vabre ja Route du Rhum. Sponsorisopimuksemme Huuselan kanssa jatkaa tätä määrätietoista työtä.

 

TECHNICAL & OTHER PARTNERS Click the logo to learn more.