PARTNERS

 

Dataoperaattori Ukkoverkot on teknologiakumppani, jonka tehtävänä on varmistaa veneen verkkoyhteydet. Varmat datayhteydet ovat kriittinen osa turvallisuusajattelua, joka on selviytymiseni ja tavoitteideni saavuttamisen edellytys.

“Ukkoverkot on vaativien toimijoiden palvelija. Lähdemme Huuselan matkaan varmistamaan hänen turvallisuuttaan. Pidämme huolen myös siitä, että hänen tukiryhmällään ja seuraajillaan maissa on yhteys Huuselaan koko projektin ja kisojen aikana. Huippuvaativat liikkuvat olosuhteet ovat meille mieluinen haaste”, sanoo Ukkoverkkojen toimitusjohtaja Mikko Uusitalo.

Ukkoverkot is a Finnish data operator specialising in mission critical connections when they mean the world. Whether it be industry, critical use, or internet connections in residential areas.

Globaali projekti vahvistaa uskottavuutta ja kasvumahdollisuuksia 

Toimivat yhteydet ovat sekä turvallisuustekijä, että ison yleisön ilo

 

HPP Asianajotoimisto on yksi Suomen arvostetuimmista asianajotoimistoista. IMOCA60-veneet ovat joka tasolla vaativia ja niiden valmistelun ja huolenpidon voi antaa vain huippuammattilaisten käsiin. On mahtavaa, että sama tinkimättömyys ohjaa myös kumppaneitani.

”Meille on suuri kunnia saada toimia tämän Suomen purjehdukselle historiallisen hankkeen juridisena neuvonantajana ja sponsorina. Moniulotteiset, vaativat ja tekniset projektit ovat HPP:ssä arkipäivää, mutta Arin hanke on vaativuudessa aivan omaa luokkaansa”, sanoo Pekka Raatikainen, HPP Asianajotoimiston osakas.

HPP Attorneys is specialised in M&A, finance, dispute resolution, tax, technology, media and telecommunications, competition law, maritime and transportation, environment and property law and in real estate transactions.

Tiimityö ratkaisee pelin

 

Containerships on 50-vuotias perheomisteinen logistiikkayhtiö, joka toiminnassaan painottaa ympäristöystävällistä, luotettavaa ja nopeaa ovelta-ovelle kuljetuspalvelua. Yhteistyömme on jatkunut jo kohta 20 vuotta. Kallisarvoinen ja erikoiskäsittelyä vaativa kalustoni on tullut aina turvallisesti ja ajallaan perille.

“Merenkulku ja kontit ovat erikoisalaamme. Päätoiminta-alueemme on Itämeri, Pohjanmeri sekä Välimeri. Huusela purjehtii venettään Atlantin yli ja ympäri maailman. Me huolehdimme siitä, että hänen erikoisvarusteltu huoltokonttinsa on aina siellä, missä pitääkin”, sanoo Containershipsin toimitusjohtaja Kari-Pekka Laaksonen.

Containerships is a full-service logistics company providing safe, fast and environmentally friendly door-to-door container transportation in the Baltic Sea, North Sea and the Mediterranean.

Tulevaisuus on hiilineutraali

 

Seinäjokelainen Notta Systems on vahvojen teknologiainnovaatioiden kehittäjä. Se valmistaa, myy ja markkinoi mm. Mailroom Assistant® postin- ja materiaalin lajittelu- ja seurantajärjestelmiä. Yhtiön vahvoja markkina-alueita ovat Pohjoismaat, Keski- ja Itä-Eurooppa sekä Pohjois-Amerikka. Sekä minun, että Mailroom Assistantin tekeminen ja tavoitteet ovat kehittyneet entisestään. Jaamme edelleen saman rohkeuden ja päättäväisyyden saada asioita seuraavalle tasolle

“Olemme päässeet hyvälle kasvu-uralle ja asiakkaamme ovat sekä kotimaisia, että kansainvälisiä.  Kumppanuudella haemme myynnille tukea eri sidosryhmissämme; nykyisissä sekä uusissa asiakkaissa ja Arin tarina vetoaa myös omaan henkilöstöömme”, sanoo Janne Eteläaho, Notta Systemsin toimitusjohtaja.

Finnish hi-tech company Notta Systems is a developer of strong technological innovations and the company behind the famous Mailroom Assistant® mail and material sorting and tracking systems. The company’s strong market areas include the Nordics, Europe and North America.

Notta Systems jatkaa Huuselan kumppanina


Helly Hansen on profiloitunut ammattilaistason purjehtijoiden luottovaatettajana. Kilpapurjehtijoiden hyvin korkeat kriteerit täyttävien vaatteiden innovatiiviset ja funktionaaliset tekniset ratkaisut ovat keskeinen osa koko suoritusta. Kumppanuus on projektini kannalta tärkeä ja näkyvä asia. Toimivat ja kestävät varusteet ovat olennainen vaatimus rajuissa oloissa. Vaatetuksen on pystyttävä pitämään purjehtija toimintakykyisenä, kuivana ja lämpimänä.

“On hienoa päästä yhteistyöhön Ari Huuselan kanssa. Helly Hansen valikoi yhteistyökumppaneiksi vahvoja ammattilaisia, jotka ovat jatkuvasti testaamassa omia äärirajoja vaihtuvissa sääolosuhteissa. Ari on hyvä esimerkki juuri tällaisesta kumppanista”, kertoo Helly Hansenin Suomen ja Baltian myyntijohtaja Kai Kantanen.

Helly Hansen yhteistyökumppaniksi

 

Olen erittäin iloinen Climeconin päätöksestä lähteä mukaan suuren kilpailun aattona. Olemme tehneet jonkin verran yhteistyötä jo aikaisemminkin, joten tiedän, että Climeconin aikaansaavan ja osaavan porukan kanssa on hienoa jatkaa matkaa.

”Climeconin hengen ytimessä on kunnianhimo, pirun hyvä asenne ja tekemisen meininki. Olemme reippaassa kasvuvauhdissa oleva ketterä yritys, joka kansainvälistyy kovaa vauhtia. Suomalaisuudesta ei kuitenkaan tingitä. Tarjoamme fiksuja ja laadukkaita sisäilmaratkaisuja asumiseen ja elämiseen. Menemme rohkeasti ja voitonnälkäisinä eteenpäin. Uusien teknologioiden hyödyntäminen on kehityksemme suola. Meille tärkeät teemat toistuvat myös kilpapurjehduksessa. Siksi me lähdemme mukaan tällekin matkalle”, sanoo Climecon Oy:n toimitusjohtaja Tommi Uksila.

 

Lähes parikymmenmetrinen veneeni on litteäpohjainen ja valtavan leveä alus, jonka tuulipinta-ala on suuri. Kun tuuli käy juuri väärästä suunnasta tai on voimakas, saatetaan RIB-venettä satamassa tarvita työntämään, vetämään ja toimimaan tarvittaessa lisäponttonina laiturin tai muun esteen ja veneeni välissä. Lujuutta ja voimaa apualukselta tarvitaan myös merellä, koska sää- ja aallokko-olosuhteet ovat vaihtelevia ja IMOCA-veneeni kulkee todella kovaa. Parhaimmillaan yli 25 solmua. Highfieldit edustavat kaikkia tarpeellisia kriteereitä.

“Highfieldin RIB-veneiden myynti on käynnistynyt erinomaisesti myös Suomessa ja haluamme olla osaltamme mahdollistamassa suomalaista huippupurjehdusta. Tähän pitkäjänteinen kolmen vuoden kumppanuus Ari Huuselan kanssa luo oivan mahdollisuuden”, kertoo maahantuoja Jesperi Loponen

Highfield ja Huusela yhteistyöhön

Asia Perspective Asia Perspective on riippumaton neuvonantaja, joka avustaa asiakkaitaan markkinoilletulossa, markkinoiden laajentamisessa, hankintatoimen tehostamisessa, yrityskaupoissa ja riskienhallinnassa ja tekemään tuottavampaa liiketoimintaa Kiinassa ja Aasiassa. Purjehdus on kovassa nosteessa erityisesti Kiinassa, ja olen iloinen saadessani mukaan ruotsalais-kiinalaisen, mutta suomalaisiakin yrityksiä avustavan Asia Perspectiven.

“Sailing in China is growing in popularity and visibility as an increasing number of people look forward to a life on the ocean wave. We are committed to support Ari to reach even larger visibility in growing Chinese markets”, says Sami Lindström, partner at Asia Perspective.

亚景企业咨询是一家独立的咨询顾问公司,致力于帮助其国际化背景的客户, 实现在亚洲市场业务增长的目标。

KIINALAINEN JUTTU – CHINESE MATTER

 

TECHNICAL & OTHER PARTNERS

Click the logo to learn more.

 

Want to know about the superb sponsorship opportunities this project has to offer? Just send us an e-mail ahuusela.oceanracing (at) icloud.com and we’ll get back to you the soonest.

 

I am also very thankful to all individuals who have supported this project. Kiitos!! Clic to their names here >>