HAPPY NEW YEAR 2021

This new year I will always remember. Not least because I can celebrate it 3 times! Firstly in my current location’s time which is 14:30 UTC, secondly in Finnish time that is 22:00 UTC and finally the UTC time.

Tähän on hyvä päättää uskomaton vuosi hyvässä sekä pahassa ja aloittaa entistä parempi. Olen Darwinin pituuspiirillä n. 130E ja pääsen aloittamaan sen 7h30min ennen Suomen juhlia, täällä tulee uusivuosi vastaan  kolmesti, paikallisessa ajassa, Suomen ajassa ja veneen kellon UT ajassa, raskas yö edessä siis… [Arin viesti mereltä päivällä 31.12.]

Location 30 minutes before the New Year 2021

Jättiläiskiitos läheisille, tiimille, yhteistyökumppaneille sekä kaikille teille, olette tehneet tämän mahdolliseksi, se on mielessäni aina ja koskettaa minua suuresti.

Hyvää Uutta Vuotta! ARI

.