VENE BÅT 2019 MESSUILTU

Valtameriprojektini ovat olleet venemessuilla vuodesta 1999 asti. Tämän kertaiset messut olivat hyväntuuliset ja tapahtumarikkaat. Puheenvuoroja, kumppaneiden ja seuraajien tapaamisia, teknistä suunnittelua ja kaikenlaista.

Nyt on hieno Coloron värjäämä seinäke purettu, mutta vuonna 2003 pääsi muuten purkupäivä vähän unohtumaan. Soittelivat viikon päästä messujen päättymisestä perään, josko voisin käydä hakemassa Classe Mini -veneeni pois 😉

Kävin tarkistamassa kumppanini Mercedes-Benzin messuvalikoiman. Sähköautot kiinnostavat kyllä.  

 

Ystävänpäivän kutsuvierastilaisuuden juonsi päätoimittaja Reijo Ruokanen.

 

 

 

Sisäilmaratkaisujen ekspertin, Climeconin toimitusjohtaja Tommi Uksila piti puheenvuoron.

 

 

 

 

 

Hakakosken Timon kanssa käytiin läpi Ariel2:n elektroniikan huolto-ohjelmaa.

 

Otso, joka oli kannustamassa myös Route du Rhumin startissa Saint Malossa, kävi moikkaamassa.

 

Liven opiskelijat olivat tehneet minulle kuvassa näkyvän selviytymisrannekkeen. Kävin tutustumassa heidän osastoonsa. Live valmentaa ja kouluttaa työllistymään. He kertovat siitä näin:

Jokaisella ihmisellä tulee olla mahdollisuus työhön ja osallisuuteen. Meillä on vahva osaaminen ja pitkä kokemus erityistä tukea tarvitsevien valmentamisesta, kuntouttamisesta ja työllistämisestä. Uskomme, että jokaisen Suomessa asuvan ihmisen panos yhteiskunnalle on yhtä arvokas.